حمایت از پروژه های فناورانه برای تولید طعم ها و عطرهای طبیعی – خبرگزاری مهر ایران و جهان نیوز



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اسانس ها یا طعم دهنده ها علاوه بر افزایش طعم و بوی غذا؛ خاصیت آنتی باکتریال دارند و بوی بد برخی مواد را از بین می برند. این مواد بازار بزرگی در دنیا دارند و در حال رونق هستند.

در ایران حاشیه سود صنعت طعم‌دهنده‌ها به دلیل تنوع زیاد این محصولات بالاست و به دلیل مضر بودن بالای مواد شیمیایی، بازار به سمت تولید و استفاده از طعم‌های طبیعی سوق پیدا کرده است. بر این اساس، تولید داخلی این محصولات ممکن است منطق اقتصادی خوبی برای کشور داشته باشد.

انتشار “دعوت نامه پذیرش طرح های فناورانه در صنایع عطرسازی و طعم دهنده” توسط تیم توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای دعوت از شرکت های دانش بنیان تولید این محصولات به میدان می آید

این ستاد در نظر دارد برای تکمیل زنجیره ارزش تولید و فرآوری گیاهان دارویی در صنایع عطرسازی و طعم‌دهنده‌های طبیعی از طرح‌های پیشنهادی شرکت‌های دانش بنیان برای تولید اولیه، تولید نیمه‌صنعتی و تجاری‌سازی و توسعه بازار با توجه به اولویت‌ها استفاده کند. کشور برای کمک کردن

پروژه هایی که شامل تولید ترکیبات معطر و افزودنی ها برای صنعت عطرسازی، توسعه فرمول عطر و اسانس بر اساس مواد طبیعی، توسعه عطرهای طبیعی و اولئورزین ها و توسعه تجهیزات برای تولید عطرها برای حمایت در اولویت هستند. .

متقاضیان تا پایان مهرماه ۱۴۰۱ فرصت دارند طرح های خود را ارسال کنند.