قابلمه فوری ران مرغ خردل هلو و خردل با بری شکسته


  • 6 قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • 1/4 فنجان عسل
  • 2 قاشق غذاخوری سس گوجه
  • 1 قاشق سوپخوری سدیم کم سدیم یا سس سویا
  • 3 حبه های سیر، چرخ کرده
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 فنجان آب مرغ کم سدیم
  • 2 پوند ران مرغ بدون استخوان و پوست
  • 2 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
  • 3 رسیده پرپیچ ، به قطر نیم قمر به ضخامت 1/2 اینچ
  • 4 اونس پنیر بری
  • اختیاری: ریحان تازه برای تزئین

  1. در یک کاسه مخلوط خردل ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، تاماری ، سیر خرد شده ، پاپریکا و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید.
  2. فن اگزوز را روشن کنید. IP خود را روی ‘saute’ قرار دهید و مطمئن شوید که روی تنظیمات ‘medium’ و روغن باشد. وقتی روغن در حال ظاهر شدن است ، نیمی از ران مرغ و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. آن را به مدت 6-8 دقیقه یا تا زمانی که بتوانید آنها را با یک کاردک فلزی یا انبر فلزی از ظرف جدا کنید (وقتی آماده برگشتن شد پروتئین “آزاد می شود”). ما رنگ قهوه ای طلایی خوب می خواهیم.
  3. ران ها را روی یک بشقاب قرار دهید. با رانهای باقیمانده این کار را تکرار کنید.
  4. آبگوشت را به قابلمه فوری اضافه کنید و از یک کاردک برای تکه تکه شدن آن استفاده کنید. ران ها را دوباره به IP اضافه کنید و روی آن را با مخلوط خردل و هلو اضافه کنید. هم بزنید تا همه چیز به طور مساوی مخلوط شود ، سپس درب را ببندید.
  5. IP را به مدت 15 دقیقه روی “دستی” تنظیم کنید. بپزید ، سپس اجازه دهید به طور طبیعی تحت فشار قرار گیرد (دستی را رها نکنید).
  6. “لغو” را فشار دهید و IP را روی “saute” قرار دهید. اجازه دهید سس کاهش یابد ، مرتباً آن را 10-12 دقیقه هم بزنید تا زمانی که به طور قابل توجهی غلیظ شود. مرغ را با چنگال خرد کنید ، اگر قبلاً از هم جدا نشده باشد.
  7. مخلوط را به یک ظرف پخت یا ماهیتابه مناسب فر اضافه کنید و روی آن را با برش های بری (هر ضخامت که ترجیح می دهید) بریزید. تفت دهید تا پنیر قهوه ای طلایی و حباب دار شود. با ریحان تازه سرو کنید.
  8. رانهای باقی مانده تا 4 روز در یخچال محکم بسته می شوند یا 3 ماه منجمد می شوند. لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید