لیست کیک بدون فر (۵ روش درست کردن کیک بدون فر در سایت rezim.ir) – مجله اینترنتی خبربابر


لیست کیک های بدون فر

دیدن لیست انواع کیک (بیش از ۱۰۰ نوع کیک) به سایت rezim.ir مراجعه کنید.

کیک پای سیب بدون فر
کیک هویج بدون فر (در قابلمه)
کیک شکلاتی بدون فر
کیک پرتقالی بدون فر
کیک اسفنجی بدون فر (روی گاز)

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر (روی گاز)

عناصر:
آرد سفید: ۱/۵ فنجان فرانسوی
کره مایع: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
شیر: نصف فنجان
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری

مرحله اول
یک ظرف کاملا خشک بردارید و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن بریزید و با همزن بزنید تا کاملا کف کند و جدا شود.

مرحله دوم
با برداشتن ظرف خشک و تمیز دیگری، این بار زرده تخم مرغ، شکر و روغن را خوب با هم مخلوط می کنیم تا رنگ مایع ما کرمی و کشدار شود.

مرحله چهارم
شیر یا ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله پنجم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و نصف را با نصف سفیده تخم مرغ مخلوط کنید. (به خاطر داشته باشید که لیسک را در یک جهت حرکت دهید تا در حین هم زدن شیرینی پفکی نخوابد.) سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله ششم
قابلمه چدنی یا گرانیتی یا هر قابلمه ای را با پوشش نچسب که استفاده می کنیم روی آتش می گذاریم و کف آن را با روغن چرب می کنیم، پس از مدت کوتاهی که قابلمه داغ شد، خمیر را داخل آن می ریزیم و در را می بندیم. درب قابلمه را با کمک درب. آب بخار گرفته شده را روی کیک بریزید و اجازه ندهید خمیر روی کیک شکل بگیرد.) و حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه روی شعله متوسط ​​قرار می دهیم و درب قابلمه را باز نمی کنیم. تا کیک پخته شود.
نکته: از اسپری استفاده می کنیم تا تمام قسمت های کیک به طور یکنواخت پخته و سرخ شود و از سوختن کیک جلوگیری شود. [منبع: طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر (روی گاز)]

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر

عناصر
آرد: دو فنجان (فنجان فرانسوی)
کره: ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۱ فنجان
شکر: ۱ پیمانه
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

نحوه تهیه آن کیک شکلاتی بدون فر

مرحله اول
شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

مرحله دوم
تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود.

سطح سوم
شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم
مواد را در قالبی که از قبل با روغن مایع چرب کرده اید بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.

مرحله ششم
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و در ۲۰ دقیقه اول بهتر است درب قابلمه را باز نکنید تا پف نخوابد. بعد از ۳۰ دقیقه یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر کیک چسبید اجازه دهید بپزد و اگر نچسبید آماده تزیین و سرو است.

نکته
اگر این کیک درست و با توجه به موارد بالا درست شده باشد با کیک های شکلاتی در فر هیچ تفاوتی ندارد و می توانید به دلخواه تزیین و میل کنید.

طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

طرز تهیه کیک پای سیب بدون فر

عناصر

آرد: ۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
سیب: ۲ عدد
شیر: ۱/۲ فنجان
کره: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

نحوه تهیه آن

  1. سیب ها را به صورت خلال های پرتقال برش دهید و در قابلمه ای بریزید و یک لیوان آب و یک قاشق شکر و کمی دارچین به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
  2. زرده را از سفیده جدا کرده و با شکر و وانیل مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.
  3. سفیده ها را در یک کاسه تمیز و خشک ترجیحاً شیشه ای یا استیل با همزن بزنید تا کاملا پف کند.
  4. کره و شیر را به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید تا سفید شود.
  6. مواد خشک و سفید را کم کم به مخلوط اصلی اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
  7. کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و سیب ها را از آب خارج کرده و کف قالب را مرتب می کنیم سپس مواد را روی سیب ها می ریزیم و در قابلمه می ریزیم.
  8. زیر قابلمه را شعله پخش کن قرار دهید و قابلمه را به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید و سپس قالب را با سینی کوچک داخل قابلمه قرار دهید و به مدت ۵۵ دقیقه روی شعله متوسط ​​بگذارید بپزد.

طرز تهیه کیک هویج بدون فر (در قابلمه)

طرز تهیه کیک هویج بدون فر (در قابلمه)

عناصر

آرد: ۲ فنجان فرانسوی
شکر: یک فنجان
هویج رنده شده: ۲ پیمانه
کره: ۳/۴ پیمانه
شیر: ۳/۴ فنجان
تخم مرغ: ۴ عدد
شیرین کننده: ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: ۱ قاشق غذاخوری

مرحله اول
تخم مرغ ها را در ظرف تمیز شیشه ای یا استیل بریزید و به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید.

مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود.

سطح سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و جوش شیرین را ۳ بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم
هویج را اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم
در قابلمه سایز ۲۲ (S) روغن و آرد بپاشید و مواد را داخل قابلمه بریزید و بخارپز کنید و درب آن را ببندید.

مرحله هفتم
قابلمه را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آماده شود، بهتر است در ۲۰ دقیقه اول درب قابلمه را باز نکنید تا پفک نخوابد. بعد از ۳۰ دقیقه یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر کیک چسبید اجازه دهید بپزد و اگر نچسبید آماده تزیین و سرو است.

طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر

طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر

عناصر

آب پرتقال: نصف فنجان
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد: ۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ پیمانه
کره مایع: نصف پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده: ۱ عدد بزرگ

پذیرایی ها

مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید تا همزن سفت شود.

مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا موادتان کشدار شود.

سطح سوم
کره را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک می کنیم تا سبک شوند و به کیک اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا پف کیک نخوابد.

مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله ششم
زیر قابلمه را شعله پخش کن قرار دهید و قابلمه را به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید سپس مواد را در قالب ریخته و با یک چوب کوچک داخل قابلمه قرار دهید و به مدت ۵۵ دقیقه با شعله متوسط ​​بگذارید بپزد.

وب سایت آموزش آشپزی رازیم

ما تصمیم گرفتیم یک وب سایت و برنامه ایجاد کنیم که یک آرشیو کامل غذا باشد و دستور العمل های مختلفی داشته باشد تا ما دستورات مورد نیاز خود را داشته باشیم و غذاهای جدید را با دوستان خود به اشتراک بگذاریم.

چون مشغول نوشتن دستور غذاهای مختلف بودیم و نمی دانستیم آنها را در کجا نگهداری کنیم. رژیم دات آی آر راه اندازی کردیم

اگر مانند ما به آشپزی و غذاهای خوشمزه علاقه دارید، می توانید دستور پخت خود را با ما در میان بگذارید.