نان موز کیک هویج (بدون گلوتن ، کم شکر)


هفته گذشته من یک نان موز خوشمزه CAK CARROT CAKE BANANA درست کردم ، و این مدت زیادی طول نکشید!

من همچنین یک خامه پنیر خامه ای خوشمزه درست کردم و روی آن را با نارگیل برشته کردم که سطح بعدی را به دست آورد. به طور معمول من یک بستنی بادام زمینی درست می کنم ، اما بادام هندی با گیتان ، نامزد من موافق نیست.

من از هیچ دستور پخت فانتزی پیروی نمی کنم. با همزن دستی من تقریبا 1/4 فنجان پنیر خامه ای را با 1/4 فنجان کره و 3-4 قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنم (من از شکر خنک کننده Swerve Sweetveer که از Natura Market سفارش دادم استفاده کردم-این یک جایگزین شکر آرد است که حاوی 0 است. گرم شکر!) من مواد را به چشم می زنم و بسته به سلیقه کمی بیشتر یا کمتر اضافه می کنم.

برای نارگیل برشته ، تابه چدنی خود را روی حرارت متوسط ​​تا کم گرم می کنم ، مقداری نارگیل خرد شده می پاشم و به مدت 1-2 دقیقه در اطراف هم می زنم. لحظه ای که می بینم قهوه ای می شود آن را از تابه بر می دارم.

PS اگر به دنبال دستور العمل های خوشمزه تر و آسان تر هستید ، بیایید با من در کلوپ دستور العمل هورمون های سالم من همراه شوید! آیا با تمام اطلاعات موجود در مورد چگونگی تعادل هورمون ها ، کاهش وزن + حمایت از ایمنی خود اشتباه گرفته اید؟ نمی تواند با همه رژیم های مختلف همگام باشد. پالئو ، کتو ، روزه داری متناوب ، یا کدام یک حتی برای شما مناسب است یک برنامه غذایی ماهانه + لیست خرید + دستور العمل هایی دریافت کنید که به شما در حمایت از بدن ، تعادل هورمون ها ، سم زدایی و کاهش چند سانتی متر کمک می کند! هر ماه موضوع متفاوتی دارد (اینجا را کلیک کنید تا مطالبی را که در چند ماه آینده به اشتراک خواهم گذاشت ، بخوانید!) به غذای خوشمزه و محرومیت صفر ، قول می دهم!

و اکنون برای رویداد اصلی -> این دستور العمل برای شما آمده است! لذت ببرید و من را در خلاقیت های خوشمزه خود تگ کنید…

  • 2.5 فنجان ها آرد بادام
  • 1/4 فنجان شیرین کننده میوه مانک یا شکر نارگیل
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان کشمش (اختیاری)
  • 1/2 فنجان نارگیل خرد شده (اختیاری)
  • 2 رسیده موز له شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده
  • 3 با تخم مرغ (اگر واقعاً بزرگ باشند ، 2 تخم مرغ کار می کنند)
  • 1 فنجان هویج رنده شده
  • 1/2 فنجان هندی یا گردو خرد شده
  • فر را روی 350 درجه گرم کنید. قالب نان را کمی چرب کرده و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ ، مواد خشک را با هم مخلوط کنید: آرد بادام ، شکر ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر ، دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی ، نمک ، نارگیل خرد شده و کشمش.

  • در یک کاسه کوچکتر ، مواد مرطوب خود را مخلوط کنید: روغن نارگیل ، هویج ، موز له شده و تخم مرغ. حالا مواد مرطوب خود را داخل خشک کنید. خوب مخلوط کرده و آجیل بزنید.

  • خمیر را با قاشق داخل قالب نان بریزید. روی سطح را به طور مساوی پخش کنید و در فر قرار دهید

  • به مدت 45-47 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود بپزید. یک خلال دندان را در وسط قرار دهید تا مطمئن شوید مرکز پخته شده است. قبل از خارج کردن از قالب ، آن را از فر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه خنک شود



دیدگاهتان را بنویسید