نان نارگیلی گیلاس – ترکیب جامع


نان نارگیلی گیلاس

نان نارگیلی گیلاس شیرین برای صبحانه؟ چرا روی زمین نیست؟

این نان فاقد گلوتن ، لبنی و گیاهی است و دارای خواص پپیتا ، سیب و گیلاس شیرین است. توصیه می کنم آن را خرد کرده و با روغن نارگیل در بالا (yuuuum) برشته کنید.

نکته حرفه ای: دو نان بپزید ، یکی را فریز کنید و بعد از ظهرها وقتی به یک چیز شیرین با کوپای بعد از ظهر خود نیاز دارید ، برش دهید. البته یکی دیگر را گرم بخورید.

GF/ DF/ VEGAN
(10 برش ایجاد می کند)

عناصر:

1 فنجان آرد خودکار GF
1 فنجان شیر بادام
3 قاشق چایخوری شکر نارگیل
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1 پیمانه پپیتاس
1 سیب بزرگ ، رنده شده
¼ فنجان نارگیل (خشک شده)
½ فنجان گیلاس (یخ زده یا تازه ، خرد شده)

روش:

فر تا 180*.

یک قالب نان به ابعاد 13 در 23 سانتی متر را با کاغذ پخت بچینید.

در یک کاسه همه مواد را با هم مخلوط کنید (به غیر از گیلاس). خوب مخلوط کنید. گیلاس ها را به آرامی داخل مخلوط کنید. خمیر را در قالب بریزید و 40 دقیقه بپزید تا روی آن قهوه ای طلایی شود.

قبل از برش دادن اجازه دهید کمی خنک شود. از گرم یا سرد لذت ببرید.

برای خوشمزه شدن چای بعد از ظهر ، این مربع پرتقال کنجد یا حتی این صبحانه های خرد شده با گیلاس را امتحان کنید. اما اگر ترجیح می دهید شیرین کننده عصرانه خود را بنوشید ، اسموتی موز بادام زمینی چطور؟



دیدگاهتان را بنویسید