گوجه فرنگی سوخته گازپاچو | آشپزخانه ابرا


نکته ای در دستور العمل کلاسیک سوپ گازپاچو سرد. گوجه فرنگی های سوخته و دودی ، فلفل ، پیاز و سیر با هم مخلوط شده و با کروتون ترد و سبزیجات تازه سبز روشن سرو می شوند. یک دستور العمل سالم آسان برای لذت بردن در یک روز گرم تابستان.

اگر عاشق دستور العمل های گوجه فرنگی هستید ، این سالاد گوجه فرنگی و این خورش گوجه فرنگی کینوآ را ببینید.

2 ظرف کاسه گازپاچو سالم در زمینه سفید

خوب ، برای اولین بار در زندگی ام می توانم این کلمات را تایپ کنم … من برداشت گوجه فرنگی دارم!

قبل از اینکه به مزرعه جدید خود نقل مکان کنیم ، صاحب قبلی 4 بوته بزرگ گوجه فرنگی برای ما کاشت ، و جایزه رسید!

سبد بزرگ گوجه فرنگی روی چمن سبز - سالم سوخته گازپاچو

از بین تمام دستور العمل های گوجه فرنگی که در انتظار رسیدن گوجه ها بودم ، این گازپاچو یک امر ضروری بود! گازپاچو یک دستور سنتی اسپانیایی است که معمولاً در یک لیوان شراب بزرگ سرو می شود ، به طرز ماهرانه ای سرد شده و فوق العاده طراوت بخش است.

گازپاچو مرا به یک روز گرم و گرم در سویا اسپانیا باز می گرداند ، این آخرین روز ما در اسپانیا پس از دو هفته کاوش ، غذا خوردن و ماجراجویی بود. خسته شده بودم و از هر نظر خوشحال بودم. برای استراحت بعدازظهر در بالکن هتل کوچک خود مستقر شدیم ، با لیوان های فوق العاده بلند گازپاچو. خیابان های زیر هرج و مرج بود ، زیرا روز یکشنبه نخل ها بود و هزاران نفر برای جشن به سویلا فرود آمدند. با خوردن گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل و سرکه ، بر روی گازپاچوی خود جرعه جرعه جرعه چپ کردیم ، به جمعیت نگاه کردیم و فکر کردیم … خوب این لحظه به سادگی عالی است.

شما این دستور را دوست خواهید داشت!

  • آسان! آیا 10 دقیقه وقت دارید؟ خوب ، پس شما دقیقاً زمان کافی برای تهیه یک دسته گازپاچو سوخته سالم دارید. به طور جدی ، این دستور غذا آسان است
  • مواد اولیه فصلی – بیشتر از این فصلی نمی شود. آنچه را که در باغ خود پرورش ندادم ، در بازار کشاورزان خریداری کردم. از آنچه در دست دارید استفاده کنید ، جایگزینی های زیر را ببینید.
  • کمی تند و دودی – من عاشق گازپاچو هستم که کمی ادویه دارد و طعم دودی حاصل از خرد کردن سبزیجات است

بیایید آشپزی کنیم!

گوجه فرنگی ، پیاز ، خیار ، ژالاپنو در زمینه سفید

مواد اولیه و جایگزین ها:

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در کارت دستور در انتهای این پست پیدا کنید.

  • گوجه فرنگی بزرگ رسیده – شما برای این دستور گوجه فرنگی تازه رسیده فصلی می خواهید. پس از همه ، gazpacho همه چیز مربوط به آن گوجه فرنگی است! می توانید از گوجه فرنگی روما (نوع مورد علاقه من برای گازپاچو) یا گوشت گاو بزرگ استفاده کنید. من از گوجه فرنگی های کوچکتر با پوست زیاد استفاده نمی کنم.
  • هالاپنو یا فلفل دلمه ای – من فلفل هالاپینو را ترجیح می دهم زیرا من از گرما خوشم می آید ، اگر شما از ادویه جات ناراضی هستید به جای آن از فلفل دلمه ای سبز استفاده کنید.
  • سیر – از 4 حبه بزرگ سیر استفاده کنید. این دستور سیر را مشخص می کند ، بنابراین ملایم و شیرین است و دودی است.
  • پیاز – 1 عدد پیاز بزرگ ، هر نوع پیاز کار می کند ، پیازچه نیز به مقدار کمی عمل می کند.
  • سرکه شری – سرکه گیلاس در گازپاچو اسپانیایی سنتی است ، شما به راحتی می توانید سرکه شراب قرمز را جایگزین کنید.
  • خیار – در این دستور ، خیار را خرد کرده و در هر کاسه به عنوان چاشنی استفاده کنید.
  • کروتون – خانگی بهترین است ، و به من اعتماد کنید ، کروتون های خمیر ترش روی گازپاچو رویایی است که محقق می شود! گازپاچو سنتی نان یک روزه را با سوپ مخلوط می کند تا غلیظ شود. ترجیح می دهم گازپاچو من کمی نازک و پر از سبزیجات با کروتون ترد در بالای آن باشد.
  • گیاهان تازه – همیشه اختیاری است ، اما گیاهان تازه همه چیز را بهتر می کنند. من مقدار زیادی پیازچه در باغ دارم ، بنابراین من از آن استفاده کردم اما ریحان ، پونه کوهی ، آویشن یا جعفری نیز خوشمزه خواهند بود.
  • روغن زیتون اضافی – روغن زیتون خوب روی آن می ریزد. این زمان برای دستیابی به آن بطری گران قیمت روغن زیتون است که برای غذاهای خاص ذخیره می کنید. این یک غذای خاص است.
  • نمک دریایی پوسته پوسته – مالدون مورد علاقه من است.

ابزارهایی که استفاده خواهید کرد:

تابه گریل یا چدنی

مخلوط کن

تابه ورق

دستورالعمل ها:

یک کاسه گازپاچو سوخته سالم

  • کار را با خرد کردن سبزیجات شروع کنید تا پوست کاملاً سیاه شود و گوشت زیر آن نرم شود. من این کار را در یک ماهیتابه چدنی خشک روی حرارت زیاد انجام دادم. همچنین می توانید این کار را بر روی کباب پز انجام دهید. پوست پیاز و سیر را نگه دارید و بگذارید سیاه شوند. این باید حدود 2-3 دقیقه در هر طرف طول بکشد

ماهیتابه چدنی با گوجه فرنگی و پیاز و ژالاپنو

  • سپس پوست سیر و پیاز را بردارید ، ژالاپنو را (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) بریزید و مواد را در مخلوط کن بریزید.

مخلوط کن پر از مواد برای دستور گازپاچو

گوجه فرنگی در مخلوط کن

  • آن را مخلوط کنید تا یکدست شود ، یا اگر کمی بافت را ترجیح می دهید ، آن را کمی روستیک تر بگذارید. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.
  • حداقل یک ساعت یا یک شب خنک شوید.

2 ظرف کاسه گازپاچو سالم در زمینه سفید

  • با خیار خرد شده ، پیاز تازه و کروتون ترد سرو کنید (به نکات دستورالعمل نحوه تهیه کروتون خانگی مراجعه کنید)
  • روغن زیتون را روی آن بریزید و نمک دریایی پوسته پوسته شود

نکات متداول و تخصصی برای این دستور:

سوالات متداول

آیا می توانید بدون نان گازپاچو درست کنید؟

آره! در واقع ، این دستور بدون نان تهیه می شود ، من کروتون را در بالا اضافه کردم ، اما این کاملاً اختیاری است. گازپاچو سنتی از نان یک روزه برای غلیظ کردن سوپ استفاده می کند ، اما من می دانم که سوپ بدون نان به همان اندازه خوشمزه است.

آیا گازپاچو تند است؟

لازم نیست که باشد و گازپاچویی که من در اسپانیا داشتم به ندرت تند و تند بود. من ترجیح می دهم گازپاچو کمی لگد بزند ، اما اگر به ادویه حساس هستید از فلفل دلمه ای سبز یا فلفل دلمه ای قرمز شیرین به جای ژالاپنو استفاده کنید.

آیا گازپاچو سالم است؟

آره! آره! آره! جایزه ای از محصولات فصلی ، منظورم این است که بهتر از این نمی شود!

نکات:

  1. از گوجه فرنگی واقعا خوب استفاده کنید ، من نمی توانم به اندازه کافی بر این موضوع تأکید کنم!
  2. از روغن زیتون واقعاً خوب استفاده کنید – وقتی دستور غذا فقط چند ماده دارد ، می خواهید مطمئن شوید که هر یک از مواد فوق العاده است!

قاشق غذاخوری سالم Charred Gazpachoارائه پیشنهادات:

یک کاسه سرد گازپاچو و یک سالاد بزرگ تابستانی ایده من از یک غذای کامل است. در اینجا چند سالاد وجود دارد که به زیبایی ترکیب می شوند:

سالاد مدیترانه ای با پنیر هالومی

سالاد کرانچ یونانی

سالاد فرار با بادمجان

ایده های برتر:

  • کروتون خمیر ترش (نکات مربوط به طرز تهیه کروتون خانگی را ببینید)
  • خیار خرد شده
  • شوید تازه ، پیازچه ، ریحان یا جعفری خرد شده
  • فلفل دلمه ای خرد شده
  • فلفل قرمز تفت داده شده
  • میگوی کبابی
  • پنیر فتا خرد شده

ایده های تنوع:

  • گازپاچو هندوانه ای
  • هازپاچو هلو
  • گوجه فرنگی / گازپاچو سبز
  • گازپاچو چغندر
  • گازپاچو خیار/ گازپاچو سفید
  • گازپاچو ذرت

دستورالعمل های ذخیره سازی/انجماد:

ذخیره سازی -به مدت 2-3 روز در یخچال و محفظه غیر واکنشی در یخچال نگهداری کنید

یخ زدن – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم

اصلاح رژیم غذایی برای این دستور:

این دستور به طور طبیعی گیاهی و گیاهی است.

  • بدون گلوتن- از نان بدون گلوتن استفاده کنید یا کروتون ها را با هم حذف کنید
  • Whole30/Paleo/Keto – کروتون ها را حذف کنید

دستورهای بیشتری برای سوپ که دوست خواهید داشت:

هندوانه گازپاچو

سوپ هویج تایلندی مغذی

سوپ سیر اسپانیایی

سوپ نارگیل مرغ تایلندی

کاسه گازپاچو سالم را ببندید

نمی توانم منتظر بمانم تا شما این دستور پخت گاز سوخته را امتحان کنید! وقتی درست کردید ، عکسی بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را نشان دهم!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، رتبه بندی و نظر خود را در زیر فراموش نکنید. من دوست دارم از افرادی که دستور العمل های من را درست کرده اند بشنوم!

2 کاسه Healthy Charred Gazpacho روی زمینه سفید

سوخته گازپاچو

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

نکته ای در دستور العمل کلاسیک سوپ سرد گازپاچو. گوجه فرنگی های سوخته و دودی ، فلفل ، پیاز و سیر با هم مخلوط شده و با کروتون ترد و سبزیجات تازه سبز روشن سرو می شوند. یک دستور العمل سالم آسان برای لذت بردن در یک روز گرم تابستان.

زمان آمادگی 10 دقیقه

زمان پخت 8 دقیقه

دوره پیش غذا ، سوپ

غذا آمریکایی ، اسپانیایی

خدمات 6 وعده های غذایی

کالری 42 کیلوکالری

عناصر

  • 5 بزرگ گوجه فرنگیها
  • 1 بزرگ هالاپینیو
  • 4 میخک ها سیر
  • 1 بزرگ پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه شری
  • کروتون
  • پیازچه
  • روغن زیتون اضافی
  • نمک دریایی پوسته پوسته

دستورالعمل ها

  • کار را با خرد کردن سبزیجات شروع کنید تا پوست کاملاً سیاه شود و گوشت زیر آن نرم شود. من این کار را در یک ماهیتابه چدنی خشک روی حرارت زیاد انجام دادم. همچنین می توانید این کار را روی کوره انجام دهید. پوست پیاز و سیر را نگه دارید و بگذارید سیاه شوند. این باید حدود 2-3 دقیقه در هر طرف طول بکشد ، مراقب سبزیجات باشید و اغلب بچرخید.
  • سپس پوست سیر و پیاز را بردارید ، ژالاپنو را بریزید (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) و همه مواد را در مخلوط کن بریزید.
  • مخلوط کنید تا یکدست شود. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.

  • حداقل یک ساعت یا یک شب خنک شوید

  • با خیار خرد شده ، پیاز تازه و کروتون ترد سرو کنید (به نکات مربوط به طرز تهیه کروتون خانگی توجه کنید) روغن زیتون را روی آن بریزید و نمک دریایی پوسته پوسته شود

یادداشت

نکات تغذیه ای: حقایق تغذیه بدون کروتون ، روغن زیتون و روکش خیار محاسبه می شود.
ذخیره سازی -به مدت 2-3 روز در یخچال و محفظه غیر واکنشی در یخچال نگهداری کنید
یخ زدن – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم
برای ساخت کروتون خانگی:
فر را روی 375 درجه گرم کنید
نان را به قطعات 2 اینچی خرد کنید
نان را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی پهن کنید. با روغن آووکادو یا روغن زیتون اسپری کنید (یا بریزید و بریزید)
بپزید تا قهوه ای طلایی شود و نیمه پخت را بچرخانید. این به طور معمول حدود 15-20 دقیقه طول می کشد.
از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.
حداکثر تا 1 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود.

تغذیه

خدمت: 1کاسهکالری: 42کیلوکالریکربوهیدرات ها: 9گرمپروتئین: 2گرمچربی: 1گرمچربی های اشباع شده: 1گرمچربی های غیر اشباع: 1گرمچربی اشباع شده: 1گرمسدیم: 9میلی گرمپتاسیم: 412میلی گرمفیبر: 2گرمقند: 5گرمویتامین A: 1289IUویتامین سی: 26میلی گرمکلسیم: 25میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم به شما در برنامه غذایی کمک کنم؟

ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا برنامه غذای رایگان (یک هفته ای) رایگان (عمدتا گیاهی) من را بارگیری کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه چیز برای شما وجود دارد



دیدگاهتان را بنویسید