دستورهای BBQ سبک تر ، گیاهی (که دوستدار غذا هستند!)-Osinga Nutrition


هوا گرمتر است و این بدان معناست که فصل BBQ در حال آغاز شدن است! من خودم مکنده غذای BBQed هستم.

غذای BBQed لزوماً نباید پر از گوشت یا فوق العاده دلپذیر باشد. من که گیاه خوار هستم ، هیچ برگر یا استیک گوشتی را کباب نخواهم کرد – با این وجود گزینه های زیادی برای ریختن روی کباب پز وجود دارد که این چیزها نیستند!

من امروز چند دستور العمل دارم که به شما کمک می کند پشتیبانی به جای تلاش های تغذیه سالم شما خرابکاری آنها

سیب زمینی شیرین پر شده با عدس BBQ

زمان آمادگی 10 دقیقه

زمان پخت 45 دقیقه

  • 4 سیب زمینی شیرین کوچک تا متوسط
  • 1 فنجان 1 عدس خشک
  • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 2 موسیر ها قطعه قطعه شده
  • 2 هویج پوست کنده
  • 2 میخک ها سیر
  • 1 فنجان سس BBQ
  • 1 فنجان بچه کلم پیچ
  • گریل فضای باز را با حرارت متوسط ​​تا کم گرم کنید. سیب زمینی ها را محکم در فویل قلع بپیچید. سیب زمینی ها را روی گریل قرار دهید ، درب آن را ببندید و 40 دقیقه بپزید. بررسی کنید که آیا سیب زمینی آماده شده است یا خیر – یک چنگال باید به راحتی در سیب زمینی بچرخد. بسته به اندازه ، ممکن است لازم باشد سیب زمینی را 20 تا 30 دقیقه بیشتر بپزید.

  • در حالی که سیب زمینی در حال پخت است ، 3 فنجان آب را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید. به جوش آوردن عدس را اضافه کنید ؛ آب را دوباره به جوش بیاورید حرارت را کم کنید تا بجوشد ، بپوشانید و 15-20 دقیقه بپزید تا عدس نرم شود. از قابلمه بردارید و کنار بگذارید.

  • در همان قابلمه روی حرارت متوسط ​​، روغن گرم کنید. پیاز و هویج خرد شده را اضافه کنید ؛ 5-7 دقیقه بپزید تا نرم و سرخ شود. سیر را اضافه کنید ؛ یک دقیقه دیگر بپزید. سس BBQ را به قابلمه اضافه کنید. هم بزنید تا همه سبزیجات پوشیده شوند. جوش بیاورید ؛ روی آن را بپوشانید و بگذارید 10-12 دقیقه بجوشد. عدس را به سس اضافه کنید ؛ هم بزنید تا ترکیب شود. آب بیشتری اضافه کنید اگر احتیاج دارید.

  • روغن را به قابلمه جداگانه اضافه کنید. وقتی گرم شد ، کلم را به قابلمه اضافه کنید. با یک کاردک مخلوط کنید تا لبه های آن قهوه ای شود.

  • سیب زمینی ها را از وسط خرد کنید. داخل هر سیب زمینی شیرین قاشق عدس را بریزید. روی آن را با کلم پیچ تفت داده شده بریزید.

برگر “فراتر از گوشت”

  • 12 قارچ خرد شده تفت دهید تا قهوه ای شود
  • 1 فنجان کوینو
  • 12 oz تمپه به قطعات 1/2 اینچ خرد شده است
  • 1/4 فنجان پخت سریع جو دوسر
  • 2 قاشق غذاخوری چغندر رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 قاشق چایخوری دود مایع
  • کینوا را بپزید و یک فنجان را کنار بگذارید.

  • قارچ ها را تفت دهید تا نرم و سرخ شوند.

  • همه مواد را به یک غذاساز کاسه ای بزرگ اضافه کنید و تا زمانی که بیشتر خرد شده و مخلوط شوند ، مخلوط کنید و مخلوط شبیه “همبرگر” شود.

  • به چهار قسمت تقسیم کنید (یا بسته به اینکه چقدر همبرگرهای خود را می خواهید بیشتر یا کمتر) ، و به شکل کیک شکل دهید.

  • کیک ها را در تابه ای با روغن اختیاری تفت دهید و روی نان ها با چاشنی دلخواه سرو کنید.

سیخ کبابی توفو

زمان آمادگی 20 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

  • 14 oz توفو
  • 1/2 فنجان سس BBQ
  • 1 پینت گوجه گیلاسی
  • 1 کدو سبز به نیم ماه بریده شده است
  • 1 فلفل سبز بریده شده
  • 1/2 پیاز بنفش بریده شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • توفو را به مدت 20 دقیقه فشار دهید. پس از پایان فشار دادن ، مکعب ها را خرد کنید.

  • توفو را به یک کاسه مخلوط کن متوسط ​​منتقل کنید و سس BBQ را روی آن بریزید و سپس هم بزنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حداقل 30 دقیقه مارین شود.

  • اگر از سیخ های بامبو استفاده می کنید ، آنها را در حین آماده سازی سبزیجات در آب خیس کنید. روغن زیتون را روی سبزیجات بریزید. سبزیجات را با هم مخلوط کنید تا با روغن آغشته شوند.

  • گریل را از قبل بین 400-450F گرم کنید. هنگام رزرو باقیمانده سس BBQ ، سبزیجات و توفو را سیخ کنید. کباب ها را روی کباب پز قرار دهید و حدود 15-20 دقیقه کباب کنید (15 = ترد تر / 20 = نرم تر ، پخته شده) ، با سس بیشتر BBQ بمالید و هر چهار تا پنج دقیقه یک چهارم بچرخانید تا سبزیجات و توفو از هر طرف به طور مساوی پخته می شود. شارژ کردن خوب است!

پیتزای قارچ پورتوبلو

زمان آمادگی 10 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

  • 6 قارچ پورتوبلو
  • 2 فنجان ها اسفناج
  • 2 میخک ها سیر خرد شده
  • 1/2 فنجان سس پیتزا
  • 1/2 فنجان پنیر فتا در صورت نیاز گیاهخواری کنید
  • روغن زیتون
  • قارچ های خود را با مسواک زدن ، ساقه ها را بردارید و قسمت تیره/قهوه ای را به آرامی بیرون بیاورید تا جایی برای پر شدن ایجاد شود. روی کوره ای که تا 400 درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید و هر طرف را به مدت 3-4 دقیقه گریل کنید تا سرخ شود.

  • در همین حال ، روغن زیتون را به تابه اضافه کنید و سیر و اسفناج خرد شده را اضافه کنید. تفت دهید تا اسفناج پژمرده شود.

  • قارچ ها را از کوره بردارید. یک حوله کاغذی بردارید و هر کدام را با دستمال بزنید تا مایع آن خارج شود.

  • سس پیتزا را داخل لیوان قارچ بریزید. سپس اسفناج را تفت داده و پنیر فتا را روی آن بریزید.

  • دوباره به مدت 12 دقیقه روی کباب پز قرار دهید.

آناناس کبابی

زمان آمادگی 5 دقیقه

زمان پخت 5 دقیقه

  • 1 آناناس بریده شده
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • گریل را با حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • شربت افرا و دارچین را در یک کاسه ترکیب کنید. شربت را روی آناناس بریزید و هر تکه را کاملاً بپوشانید. آناناس را به طور مساوی روی گریل بگذارید و 3-5 دقیقه در هر طرف آن را بپزید تا زمانی که علائم کباب قهوه ای شکل شود. لذت بردن!

سیب های پخته شده با قلع

  • 2 سیب
  • 1 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • سیب ها را خرد کنید و هسته ها را برش دهید. روی دو لایه فویل آلومینیومی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید. دارچین و شربت افرا را بپاشید.

  • داخل یک بسته فویل بچرخانید و به مدت 10 دقیقه روی کباب پز قرار دهید و تا نیمه بچرخانید.

  • بسته فویل را با دقت باز کنید و بگذارید کمی سرد شود. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید